توضیحات
ایران کشوری با اقلیم خشک و نیمه خشک است که مدیریت منابع آب آن همواره با چالش ها و مشکلات زیادی همراه بوده است. یکی از موضوعات مهم در زمینه مدیریت منابع آب، مدیریت مصرف و تقاضای آب در کشور است. از راههای مدیریت مصرف و کاهش تقاضا در کشور می توان به جلوگیری از هدررفت آب اشاره نمود. بخش قابل توجهی از مدیریت مصرف مربوط به میزان مصرف شهروندان و مصرف کنندگان می شود اما بخش قابل توجهی از منابع آب قبل از آنکه به دست مصرف کننده در شبکه های توزیع و انتقال مصرف می گردد با بررسی وضعیت جهان در زمینه هدررفت آب در شبکه های توزیع و انتقال می توان دریافت که کشورهای توسعه یافته همچون ایالات متحده آمریکا نیز با مشکل فرسودگی شبکه های آبرسانی، نشتی و هدررفت آب در لوله های انتقال و توزیع آب مواجه هستند. با این وجود، در کشورهای توسعه یافته استارتاپ های متعددی تاسیس شده اند که هر کدام رویکرد منحصر به فردی برای حل این مشکل درنظر گرفته اند. این در حالی است که در کشور توجه ویژهای به این مشکل نشده است و راه حل های قابل قبولی متناسب با شرایط کشور ارائه نگردیده است. یکی از رویکردهای فناورانه در زمینه شناسایی نشت استفاده از ربات های نشتیاب است. هدف از تعریف این پروژه، شناسایی ربات های مناسب و سازگار با شرایط کشور می باشد که از دقت و عملکرد بالایی در شناسایی برخوردار هستند. ازجمله ربات های رایج و پرکاربرد در این زمینه میتوان به ربات هایSmartBall و SAHARA اشاره نمود.
- رصد جهانی مسئله:
بررسی چگونگی حل مشکل در کشورهای دیگر
شناسایی تکنولوژیها و رباتهای مختلف در این زمینه
بررسی علت انتخاب تکنولوژیها در کشورهای مختلف
شناسایی زیرساختهای لازم برای توسعه محصولات مورد مطالعه - رصد داخلی مسئله
بررسی تکنولوژیهای موجود در کشور
شناسایی پتانسیلهای داخلی، مواد اولیه، تجهیزات موجود و … - انتخاب طرح و آنالیز فنی و اقتصادی آن
تحلیل فنی طرح پیشنهادی
بررسی توجیه اقتصادی
بررسی اثرات این طرح در مدیریت مصرف آب
بازار محصول
مهندسی آب
مهندسی برق/ الکترونیک
مهندسی مکانیک
مهندسی شیمی
مهندسی مواد
حمیدرضا رضازاده، کارشناسی مهندسی عمران از دانشگاه علم و صنعت، کارشناسی ارشد مدیریت منابع آب از دانشگاه تهران، مدیر پروژه های پژوهشی و صنعتی آبی
اندیشکده کوثر با تکیه بر رویکرد اندیشه ورزی همراه با عمل گرایی به دنبال احصای نیازهای کشور و ارائه راه حل هایی جهت توسعه فناوری در سطوح راهبردی، همکاری بین سازمانی و بنگاه است. این مرکز توانسته است به کمک ارتباطات مستمر خود با مجموعه های سیاست گذار، سازمانهای مسئول در توسعه فناوری، پارکهای علم و فناوری، شرکت ها و هسته های دانش بنیان، راه حل های پیشنهادی را تا مرحله عملیاتی پیش ببرد.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.